Nytänkade

Haooowdi!!

Helgen är tragiskt nog snart slut och vi har börjat bona om i vårt hem, Vi har spenderat timmarna i sovrummet målandes, Elegant brown it is!!! Håller på med det sista nu när b spelar fotboll, inte visste väl jag att jag var så händig som jag faktiskt är. Tycker jag iaf, får väl se vad mannen har att säga när han kommer hem :)
Det är kul att göra om och göra fint men det roligaste är ju att man "måste" köpa nya saker, som överkast, kuddar, pillpill osv.. :)  Wooop det får bli tisdagens syssla! :)


Nothing about me is right

Har legat sömnlös i malmö i natt. Jösses!! Känns verkligen som jag inte har sovit en minut under hela natten. Jag är förvånansvärt pigg om det nu är så att jag inte har sovit en skvätt?!
Har funderat o nojjat hela natten, över saker o ting som inte ens finns.
Anyway, droppat det lite på morgonkvisten MEN då drar dem upp samma sak på tv på morgonen!!!



Fotografera mera!






Från och med nu ska jag börja fotografera mera!!




oooooh ja vill också ha en iphone.

Lång uppförsbacke

Det har verkligen varit en lång uppförsbacke det senaste året.. Hela 2011. Men nu är backen slut och det börjar bli plant.. Eller det vände och gick nedför istället.
MEN
Jag har en ny teori, om man bara fullständigt skiter i det och inte tänker på det alls så kanske det händer när man minst anar det.. det brukar ju vara så!
Efter som hjälpen har stannat av och vi ska klara det själv så säger jag som alltid sa tidigare, innan jag blev nojjig.. "det löser sig, det gör det alltid"  Och det gör det fanimig!
Från och med nu ska jag bara skita i det och inte tänka på det alls. Jag ska bona om i vårt hem, göra mig av med sånt som jag inte trivs med, sånt som påminner om saker som inte längre finns kvar.
Jag ska träna för att man mår bra av det och jag ska dricka mycket vin med mina vänner i vår.. Och om jag vill ska jag ta mig en cigg bara för att det känns bra och passande till vinet.  Jag ska göra vad jag vill när jag vill för att det gjorde jag förr.. och det var det som föll dig på läppen.




RSS 2.0